Teken- en Ontwerpburo Richard. van Klaveren specialiseert zich in het maken van architectuur van woonhuizen en kantoren. Het buro heeft ervaring in renovatie, transformatie en nieuwbouw. Het buro staat voor een volledige aanpak van A tot Z dus: van ontwerp tot de bouwkundige uitwerking en advies/begeleiding op de bouw.

De ontwerpen kenmerken zich door een ingetogen maar smaakvolle uitstraling, waarbij niet noodzakelijk met de duurste materialen wordt gewerkt om het beoogde resultaat te bereiken. Juist de materiaaleigenschappen en een zorgvuldige detaillering hiervan maken de architectuur interessant en kwalitatief hoogwaardig.

Luisteren en observeren is de werkwijze van het buro. Een geslaagd ontwerp sluit perfect aan op u als gebruiker, het volledig achterhalen van uw wens is de start van het ontwerpproces. Gedurende de hier opvolgende fasen wordt het ontwerp steeds verder aangescherpt en wordt u meegenomen in de beleving door middel van visualisaties en 3D-modellen. Desgewenst wordt u volledig ontzorgt tot en met de uitvoering.